Välkomna till Perssons Bygg och Smide

Vi gillar att hitta smarta och innovativa lösningar som gör det enkelt för våra kunder. I rollen som traditionellt byggföretag och modernt tillverkningsföretag är vårt jobb att lösa kluriga utmaningar och underlätta för kund.

 

Företagets grundades som en enmansföretag 1997 av Torbjörn Persson. Torbjörn har alltid varit övertygad att allting är möjligt. Det handlar bara om att ha rätt inställning. Sedan starten har vi årligen expanderat och idag är vi 17 medarbetare. Hos oss är vi alltifrån svetsare och montörer till projektledare och konstruktörer som ser till att jobbet blir gjort utan att krångla till det.  

Varför ska du välja oss?

Shape

“Jobbet kanske inte är enkelt, men det ska vara enkelt att jobba med oss"

Enkla

Vi är enkla att samarbeta med. Vår styrka ligger i att alltid leverera innovativa lösningar som underlätta för kunden. Vi ser enkelheten i det svåra och får jobbet gjort.

 

Kompetenta

Våra medarbetare har stor erfarenhet från branschen och besitter hög kompetens inom alla områden vi arbetar med. Vi är självsäkra och vet vad vi kan.

 

Trygga

Dels är vi trygga i oss själva och vår kompetens – men vi är också trygga att anlita. Våra kunder kan lita på oss och att vi utför uppdragen på bästa sätt. Vi kan vår sak.

 

Vill du jobba hos oss?

PBS letar alltid efter nya kollegor och med många spännande projekt erbjuder vi alltid ett varierat arbete där du kan utvecklas och växa i ett företag i en expansiv fas!

Se alla lediga jobb eller skicka en spontanansökan idag!

Kvalitet

PBS är certifierande enligt SS-EN 1090 utförandeklass EXC3 för stålkonstruktioner och byggprojekt.

CE-märkt stål – en trygg kvalitetsgaranti

Vi är certifiernade enligt EN 1090 i  utförandeklasser EXC1, EXC2 och EXC3 för stålkonstruktioner och byggprojekt. Vi är även certifierade enligt EN ISO 3834 och får CE-märka våra produkter.

 

Certifieringen innebär att du som beställare inte behöver anlita utomstående sakkunning när det gäller kontroll av tillverkning och att PBS har rätt förutsättningar för att utföra entreprenaden enligt styrande regelverk.