Bockning

Det spelar ingen roll vart i processen du befinner dig. Vi kan hjälpa dig!

Tillverkningen sker i vår egen smidesverkstad i Ulricehamn och vi hanterar det mesta inom stål med korta ledtider.

Laserskärning

Stansning

Bockning

Svetsning

Montering

BOCKNING

 

Vi har hög maskinkapacitet med stort verktygsurval. Detta gör att vi kan vara flexibla och ger möjlighet till stora volymer med kort ledtid. Maskinen är höglyftande vilket även möjliggör att bocka djupa lådor – någonting som inte är en självklarhet. Hos oss kan du få din produkt förverkligad genom kompetent och problemlösande personal med lång erfarenhet.

 

PERSONLIG SERVICE

 

Bockning av plåt ger ofta en kostnadseffektiv fördel eftersom det många gånger används för att sätta ihop flera detaljer. Vi på PBS hjälper gärna dig i ett tidigt stadie för att förverkliga din produkt enligt önskemål och krav. Kanske finns det någonting i designarbetet som du har missat – och där bockning kan vara en fördel? Hos oss får du hjälp att skapa en så kostnadseffektiv produkt och process som möjligt! 

0

Max Ton

0

Meter bocklängd

Ska du tillverka någonting i stål som kräver en 

speciallösning?

Med vår erfarenhet och flexibilitet har vi en gedigen meritlista inom både tillverkning och montering av speciallösningar. Kontakta oss för att få hjälp! 

tobbe-kontakt

Betongarbeten

Vi har lång erfarenhet av diverse betongmontage och mindre gjutningar. Vi monterar stommar, trappor och balkonger i alla storlekar och varianter. Vi har flera entreprenadmaskiner själva som krävs för att utföra diverse arbeten och dessutom ett brett kontaktnätverk som gör det enkelt att arbeta med oss. 

Se alla betong och monterings projekt!

TJÄNSTER OCH PRODUKTER 

Mer inom Stålbyggnader 

och övriga tjänster!

En stålbyggnad från PBS består av en stabil konstruktion med lång hållbarhet. Vi tar allt ansvar för stålbyggnaden och täcker allt från projektering till montage. Funderar du på att bygga en stålhall kan du genom oss få en trygg och enkel lösning.

TJÄNSTER

STÅLHALLAR

PBS KUNDCASE