Industri och Produktion

Det spelar ingen roll vart i processen du befinner dig. Vi kan hjälpa dig!

Vi samprojekterar gärna med andra aktörer eller tar hand om hela projekteringen själva. 

Lager och Logistik

Sporthallar och Evangemang

Industri och Produktion

Lantbruk och Maskinhall

Kontorslokaler

Handel

Funderar du på att bygga en industrihall eller produktionshall men har inte hittat det du söker? Att bygga en industrihall med oss är enkelt! Vi formar  den efter just dina behov och din verksamhet. Önskar du högt i tak? Travers? Anknuten kontorslokal? Vi skräddarsyr en lösning som passar dina önskemål och krav. 

All tillverkning och produktion sker under eget tak i Ulricehamn, Vist. Tack vare detta har vi möjligheten att anpassa mått och utseende. Vi är ansvarig över varje svetsad fog och förstår potentialen av råvarorna. 

PBS är certifierade enligt SS-EN 109 och uppfyller utförandekraven för stålkonstruktioner.  

Flexibilitet
Vår stomme är anpassningsbar. I vår leverans kan vi erbjuda en mängd olika fasader i t.ex. betong, perforerad plåt eller prefabricerade plåtsandwichelement. Material i tak och väggar väljs med tanke på krav på värmeisolering och brandskydd.
Guide till stålhallar
Travers
Vi integrerar traversen i byggnadsstommen – genom det här alternativet slipper du fristående pelare och maximerar ytan till annat än en traversanläggning.
Mer om travers

Ladda ner vår guide för att

för att bygga en stålhall eller kontakta oss idag!

PBS KUNDCASE

Avklarade sporthallar & evangemangs projekt!

TJÄNSTER OCH PRODUKTER 

Mer inom Stålbyggnader 

och övriga tjänster!

En stålbyggnad från PBS består av en stabil konstruktion med lång hållbarhet. Vi tar allt ansvar för stålbyggnaden och täcker allt från projektering till montage. Funderar du på att bygga en stålhall kan du genom oss få en trygg och enkel lösning.

TJÄNSTER

PRODUKTER

BYGGNADER