Montering

Det spelar ingen roll vart i processen du befinner dig. Vi kan hjälpa dig!

Tillverkningen sker i vår egen smidesverkstad i Ulricehamn och vi hanterar det mesta inom stål med korta ledtider.

Laserskärning

Stansning

Bockning

Svetsning

Montering

På PBS finns montageteam och serviceteam med hög kompetens och lång erfarenhet. Vi monterar alltifrån större till mindre projekt0.

 HELA PRODUKTIONSKEDJAN

Vårt koncept är att ha ansvaret för hela produktionskedjan vilket också innebär en möjlighet att koppla ihop bearbetade produkter till en färdig produkt. Detta sker både i verkstaden eller på plats beroende på vad det är för typ av produkt och efter överenskommelse med kund.  

STÅLMONTAGE – ALLT FRÅN STOMMAR TILL KRANBANOR

Vi tar oss an montage inom stålkonstruktioner med en klackspark. Efter 25 års erfarenhet med fokus på smide vet vi att vi har vad som krävs för att ge ett projekt en effektiv och smidig lösning med god logistik under montage. Vi är trygga i vårt arbete och har en bred kunskap inom säkerhet där vi alltid ser till att vår personal har den utbildning som krävs. Vår personal har goda rutiner för att arbeta med tunga material i svårhanterliga längder och vet hur man ska göra på ett effektivt och säkert sätt på en arbetsplats. 

Exempel på olika montage vi ofta utför är stålstommar, balkar, kranbanor, ståltrappor, räcken och mycket mera. 

Ska du tillverka någonting i stål som kräver en 

speciallösning?

Med vår erfarenhet och flexibilitet har vi en gedigen meritlista inom både tillverkning och montering av speciallösningar. Kontakta oss för att få hjälp! 

tobbe-kontakt

Betongarbeten

Vi har lång erfarenhet av diverse betongmontage och mindre gjutningar. Vi monterar stommar, trappor och balkonger i alla storlekar och varianter. Vi har flera entreprenadmaskiner själva som krävs för att utföra diverse arbeten och dessutom ett brett kontaktnätverk som gör det enkelt att arbeta med oss. 

Se alla betong och monterings projekt!

TJÄNSTER OCH PRODUKTER 

Mer inom Stålbyggnader 

och övriga tjänster!

En stålbyggnad från PBS består av en stabil konstruktion med lång hållbarhet. Vi tar allt ansvar för stålbyggnaden och täcker allt från projektering till montage. Funderar du på att bygga en stålhall kan du genom oss få en trygg och enkel lösning.

TJÄNSTER

STÅLHALLAR

PBS KUNDCASE