montering

Det spelar ingen roll vart i processen du befinner dig. Vi kan hjälpa dig!

Tillverkningen sker i vår egen smidesverkstad i Ulricehamn och vi hanterar det mesta inom stål med korta ledtider.

På PBS finns montageteam och serviceteam med hög kompetens och lång erfarenhet. Vi monterar alltifrån större till mindre projekt0.

 HELA PRODUKTIONSKEDJAN

Vårt koncept är att ha ansvaret för hela produktionskedjan vilket också innebär en möjlighet att koppla ihop bearbetade produkter till en färdig produkt. Detta sker både i verkstaden eller på plats beroende på vad det är för typ av produkt och efter överenskommelse med kund.  

Vi tar oss an montage inom stålkonstruktioner med en klackspark. Efter 25 års erfarenhet med fokus på smide vet vi att vi har vad som krävs för att ge ett projekt en effektiv och smidig lösning med god logistik under montage. Vi är trygga i vårt arbete och har en bred kunskap inom säkerhet där vi alltid ser till att vår personal har den utbildning som krävs. Vår personal har goda rutiner för att arbeta med tunga material i svårhanterliga längder och vet hur man ska göra på ett effektivt och säkert sätt på en arbetsplats. 

 

Exempel på olika montage vi ofta utför är stålstommar, balkar, kranbanor, ståltrappor, räcken och mycket mera. 

ska du tillverka något som kräver en speciallösning

Vi har lång erfarenhet av diverse betongmontage och mindre gjutningar. Vi monterar stommar, trappor och balkonger i alla storlekar och varianter. Vi har flera entreprenadmaskiner själva som krävs för att utföra diverse arbeten och dessutom ett brett kontaktnätverk som gör det enkelt att arbeta med oss. 

Vi är en komponentleverantör till byggindustrin och erbjuder allt från stommar och bärvärksdelar till plåt-smidesdetaljer. Vi utför även legotillverkning inom områden som laserskärning, svetsning och stansning. Tillverkning sker i vår egen smidesverkstad i Ulricehamn och vi hanterar det mest inom stål med korta ledtider.

Ni frågade, Vi svarade

Vi jobbar inom hela Sverige men en stor andel av våra projekt utförs i Göteborg, Stockholm och Ulricehamn med omnejd. Vi är självklart öppna till alla områden i Sverige beroende på projekt, så hör av er till oss så kan vi diskutera vidare. 

Perssons Bygg och Smide grundades som enskild firma år 1997 i en liten verkstad utanför Ulricehamn. Ni kan läsa mer angående företagets utveckling här.

Vårt motto är “innovativa lösningar på alla problem” så vi antar både stora som små projekt. Några av våra huvudområden är bygge av stålhallar och specialtillverkning av produkter. Läs mer om våra tjänster ovan eller hör gärna av dig till oss om du har ett projekt i åtanke.  

Vi är certifierade enligt EN 1090 i  utförandeklasser EXC1, EXC2 och EXC3 för stålkonstruktioner och byggprojekt. Vi är även certifierade enligt EN ISO 3834 och får CE-märka våra produkter.

Certifieringen innebär att du som beställare inte behöver anlita utomstående sakkunning när det gäller kontroll av tillverkning och att PBS har rätt förutsättningar för att utföra entreprenaden enligt styrande regelverk.

För att underlätta processen så mycket som möjligt har vi på PBS tagit fram en stålhalls guide full med information angående allt som kan vara bra att veta. Du kan enkelt ladda ner stålhalls guiden här!

All projekt börjar med kontakt, projektering och offert. Ni kan kontakta oss här så hjälper vi er komma igång med ert projekt så snabbt och smidigt som möjligt 🙂 

Efter projektering tar en offer mellan 3-14 dagar beroende på hur stort och komplicerat ert projekt är. Hör av er Jonathan nedan för mer information kring offert och projektfrågor.

Jonathan Clarqvist

 

 

Vi är många som hjälper till att underlätta och ge er den bästa servicen som möjligt. Beroende på era frågor kan ni höra av er till följande personer nedan. 

Offer och projekt: Jonathan Clarqvist 

Ekonomi: Malin Gjertz 

Svets och projekt: Henrik Blomqvist 

Laserskärning och övriga tjänster: William Odd 

Verkstadsfrågor samt leveranser: Robert Odd 

redo att bygga en framtid med oss?

Vi vet att det kan vara svårt att veta vart man ska börja. Kontakta oss så hjälper vi dig gärna.