Laserskärning

Det spelar ingen roll vart i processen du befinner dig. Vi kan hjälpa dig!

Tillverkningen sker i vår egen smidesverkstad i Ulricehamn och vi hanterar det mesta inom stål med korta ledtider.

Laserskärning

Stansning

Bockning

Svetsning

Montering

PBS har en bred kompetens och lång erfarenhet av såväl laserskärning som stansning. Vilken metod som är passar bäst bedöms efter flera olika faktorer likt formen på detaljen, volymen på serien, plåttjockleken samt krav på precision. Stansning och laserskärning är en process som lämpar sig för både små och stora serier och med en bred möjlighet att kunna anpassa produkten efter önskemål. 

ENKEL OCH EFFEKTIV PROCESS

Vår verkstad är utrustad med en kombinerad laserstans som förenar processer för laserskärning och formning av plåt. Detta leder till en enkel och effektiv produktionsprocess eftersom inga byten mellan maskiner krävs mellan stansning och laserskärning. Gängning, försänkning och formning sker dessutom direkt i maskinen vilket även ökar produktiviteten avsevärt. 

HÖG KAPACITET

I vår stansmaskin har vi en maskinkapacitet på över 40 000 timmar per år. Maskinen är utrustat för att kunna köras med stor automation vilket innebär att den kan köras obemannad. Laserstansning fungerar upp till 8 mm tjock plåt. 

Maskin: TRUMPF 6000

Material & tjocklek: 0,5 – 8,0 mm 

Dimension: 3000 x 1500 mm

Behöver du hjälp med frågor angående Laserskärning?  Stansing? 

TJÄNSTER OCH PRODUKTER 

Mer inom Stålbyggnader 

och övriga tjänster!

En stålbyggnad från PBS består av en stabil konstruktion med lång hållbarhet. Vi tar allt ansvar för stålbyggnaden och täcker allt från projektering till montage. Funderar du på att bygga en stålhall kan du genom oss få en trygg och enkel lösning.

TJÄNSTER

STÅLHALLAR

PBS KUNDCASE