Laserskärning

Det spelar ingen roll vart i processen du befinner dig. Vi kan hjälpa dig!

Tillverkningen sker i vår egen smidesverkstad i Ulricehamn och vi hanterar det mesta inom stål med korta ledtider.

Laserskärning

Stansning

Bockning

Svetsning

Montering

En viktig beståndsdel i produktionen är våra moderna lasermaskiner. Vi förfogar just nu över en lasermaskin och en kombinerad laserstans. Genom våra maskiner kan vi erbjuda kostnadseffektiv laserskärning av detaljer med mycket snäv tolerans. Laserskärning funkar för både stora som små volymtillverkning. 

PRECISION KAN INTE VARA ENKLARE

Laserskärningen är en metod som har en väldigt hög precision. Snitten med laserskärning är blanka och raka med hög måttnoggrannhet. Produkten håller hög kvalité och snäv tolerans. 

KORTA OCH FLEXIBLA LEDTIDER

Genom personlig service erbjuder vi en flexibel, snabb och effektiv process. Lasertekniken ger möjligheten att erbjuda stor variation sett till konstruktion, volym och materialval. Vi har möjlighet att utföra laserbearbetning av plåtmaterial som svartstål, rostfritt stål och aluminium. 

Maskin: TRUMPF 3030

Material & tjocklek: 0,5-20 mm svart, 0,5-12 mm rostfritt

Dimension: 3000 x 1500 mm

Behöver du hjälp med frågor angående Laserskärning?  Stansing? 

TJÄNSTER OCH PRODUKTER 

Mer inom Stålbyggnader 

och övriga tjänster!

En stålbyggnad från PBS består av en stabil konstruktion med lång hållbarhet. Vi tar allt ansvar för stålbyggnaden och täcker allt från projektering till montage. Funderar du på att bygga en stålhall kan du genom oss få en trygg och enkel lösning.

TJÄNSTER

STÅLHALLAR

PBS KUNDCASE