handel

Affärsbyggnader från PBS anpassas efter verksamhetens behov. Kundens första intryck är otroligt viktigt och det kan vara väsentligt att stålbyggnandens utförande anpassas både efter varumärket och efter den dagliga verksamheten. 

Anpassningsbar efter din verksamhet!

Vår stomme är anpassningsbar. I vår leverans kan vi erbjuda en mängd olika fasader i t.ex. betong, perforerad plåt eller prefabricerade plåtsandwichelement. Material i tak och väggar väljs med tanke på krav på värmeisolering och brandskydd.

Guide till stålhallar

En lokal många användningsområden!

Vårt system för prefabricerade stålbyggnader underlättar för exempel installation av stora glasytor. Du kan även kombinera en affärsbyggnad med lager och kontorsyta - möjligheterna är oändliga.

Bli Inspirerad

Skogås, Stockholm

2019 startade vårt samarbete med Hökerum Bygg då en lagerbyggnad på drygt 4400 kvadratmeter byggdes i Länna industriområde. Fastigheten som byggdes anpassades för hyresgästen Rekomo som var i behov av lager och kontorsplatser. Rekemo tillhandahåller begagnade kontorsmöbler – en affärsidé som både är bra för miljön och ekonomin. Rekomo äger sedan augusti 2020 fastigheten.

Perssons Bygg och Smide har som total underentreprenör levererat stålstomme, yttertak, ytterväggar, bjälklag och mellanväggar. Totalt gick det åt nästan 140 ton stål till stomme som tillverkades i vår fabrik i Ulricehamn. Vi har även stått för portar, fönster och plåtslageri. 

skogås, stockholm (2019-2020)

Vi är en komponentleverantör till byggindustrin och erbjuder allt från stommar och bärvärksdelar till plåt-smidesdetaljer. Vi utför även legotillverkning inom områden som laserskärning, svetsning och stansning. Tillverkning sker i vår egen smidesverkstad i Ulricehamn och vi hanterar det mest inom stål med korta ledtider.

Vi tar hela eller delar av uppdraget.

Med vår erfarenhet och flexibilitet har vi en gedigen meritlista inom alla typer av stålhallar. Hör av dig till Jonathan för att boka ett möte angående offert och möjlighet att bygga en stålhall. 

Ni frågade, Vi svarade

Vi jobbar inom hela Sverige men en stor andel av våra projekt utförs i Göteborg, Stockholm och Ulricehamn med omnejd. Vi är självklart öppna till alla områden i Sverige beroende på projekt, så hör av er till oss så kan vi diskutera vidare. 

Perssons Bygg och Smide grundades som enskild firma år 1997 i en liten verkstad utanför Ulricehamn. Ni kan läsa mer angående företagets utveckling här.

Vårt motto är “innovativa lösningar på alla problem” så vi antar både stora som små projekt. Några av våra huvudområden är bygge av stålhallar och specialtillverkning av produkter. Läs mer om våra tjänster ovan eller hör gärna av dig till oss om du har ett projekt i åtanke.  

Vi är certifierade enligt EN 1090 i  utförandeklasser EXC1, EXC2 och EXC3 för stålkonstruktioner och byggprojekt. Vi är även certifierade enligt EN ISO 3834 och får CE-märka våra produkter.

Certifieringen innebär att du som beställare inte behöver anlita utomstående sakkunning när det gäller kontroll av tillverkning och att PBS har rätt förutsättningar för att utföra entreprenaden enligt styrande regelverk.

För att underlätta processen så mycket som möjligt har vi på PBS tagit fram en stålhalls guide full med information angående allt som kan vara bra att veta. Du kan enkelt ladda ner stålhalls guiden här!

All projekt börjar med kontakt, projektering och offert. Ni kan kontakta oss här så hjälper vi er komma igång med ert projekt så snabbt och smidigt som möjligt 🙂 

Efter projektering tar en offer mellan 3-14 dagar beroende på hur stort och komplicerat ert projekt är. Hör av er Jonathan nedan för mer information kring offert och projektfrågor.

Jonathan Clarqvist

 

 

Vi är många som hjälper till att underlätta och ge er den bästa servicen som möjligt. Beroende på era frågor kan ni höra av er till följande personer nedan. 

Offer och projekt: Jonathan Clarqvist 

Ekonomi: Malin Gjertz 

Svets och projekt: Henrik Blomqvist 

Laserskärning och övriga tjänster: William Odd 

Verkstadsfrågor samt leveranser: Robert Odd 

redo att bygga en framtid med oss?

Vi vet att det kan vara svårt att veta vart man ska börja. Kontakta oss så hjälper vi dig gärna.