Skogås, Stockholm

Byggår: 2019 – 2020       Ort: Huddinge      Yta: 4 378 kvadratmeter

 

2019 startade vårt samarbete med Hökerum Bygg då en lagerbyggnad på drygt 4400 kvadratmeter byggdes i Länna industriområde. Fastigheten som byggdes anpassades för hyresgästen Rekomo som var i behov av lager och kontorsplatser. Rekemo tillhandahåller begagnade kontorsmöbler – en affärsidé som både är bra för miljön och ekonomin. Rekomo äger sedan augusti 2020 fastigheten.

 

Perssons Bygg och Smide har som total underentreprenör levererat stålstomme, yttertak, ytterväggar, bjälklag och mellanväggar. Totalt gick det åt nästan 140 ton stål till stomme som tillverkades i vår fabrik i Ulricehamn. Vi har även stått för portar, fönster och plåtslageriarbetet..

”Utmaningarna får oss verkligen att visa vad vi går för. Vi tar alltid ett övergripande ansvar för att personal och material koordineras för att få ett effektivt monteringsarbete.

 

Redan under första veckan upptäcktes att markytan var begränsad och inte vad som avtalats. Att ta sig fram kring byggnaden med maskinerna som krävdes för att utföra montaget ställde krav på både skicklighet och tålamod. Genom gott samarbete med totalentreprenören utfördes arbetet enligt tidsplanen och med bra resultat.

Avklarat Projekt

100%

Tveka inte att kontakta oss, 

vi hjälper dig gärna!

Med vår erfarenhet och flexibilitet har vi en gedigen meritlista inom både tillverkning och montering av speciallösningar.