Lassalyckan, Ulricehamn

Byggår: 2020 – 2021       Ort: Ulricehamn     Yta: – kvadratmeter

 

Idrotts- och friluftsområdet Lassalyckan har utvecklats kontinuerligt under en tioårsperiod. Målet för Lassalyckan är att vara en lockande rekreationsmiljö för alla, gammal som ung. Under 2020 sattes en stor byggnation och nysatsning i gång med hotell, gym, paddel och butik vilket höjde standarden för området.

 

Vi på PBS var riktigt glada över att få ta oss an ett projekt i hemmamiljö och har varit ansvariga över de fyra byggnationerna bestående av tre stålhallar och en betongetablering.  Bakom projektet är Hökerums Fastigheter som utsedde Perssons Bygg och Smide till underentreprenör.

Progress

100%

Stommarna till samtliga hallar tillverkades i Vist, Ulricehamn. Första etappen var montaget av sportbutiken – en stålhall på 1000 kvadratmeter. Därefter drogs andra etappen igång vilket var montaget av betongfundament och utbyggnaden av hotellet som bestod av fyra våningar i betong. I anslutning till hotellet byggdes sedan en gymanläggning. Bredvid detta har en paddelhall skapats vilket är en stålhall med dimensioner anpassade för att passa sporten. Totalt täcker nybyggnationen nästan XXXX kvadratmeter.

 

Lokalerna anpassades för att passa de olika företagen som skulle bedriva sina verksamheter på Lassalyckan. I lokalerna hittas Lindas Träningscenter, Ulricehamns PadelPlace, XCC och hotell Lassalyckan.

 

Lassalyckan har verkligen varit ett roligt projekt att vara en del av. Extra kul är det med variationen på de olika byggnaderna – det är som ett nytt projekt drar igång vid varje etapp men du är kvar på samma arbetsplats, berättar Mattias Nilsson som är ledande montör på Lassalyckan för Perssons Bygg och Smide.

Att arbeta med ett projekt under en längre tid i närområdet har sina fördelar. Vi kan enkelt samarbeta med lokala aktörer vilket leder till ett effektivt, ekonomisk och hållbar process,

Tveka inte att kontakta oss, 

vi hjälper dig gärna!

Med vår erfarenhet och flexibilitet har vi en gedigen meritlista inom både tillverkning och montering av speciallösningar.